Frank Ceton: Digital Marketeer bij Annexum

Annexum invest personeel

Sinds december 2023 is Frank Ceton druk bezig als Digital Marketeer. Met zijn 29 jaar brengt hij niet alleen een flinke dosis digitale marketingervaring mee, maar ook een sprankelende persoonlijkheid.

Frank, half Filipijns en half Nederlands, groeide op in een knus dorpje in de Betuwe. Na zijn middelbare schooltijd verhuisde hij naar Utrecht om zijn MBO marketingopleiding te volgen.

Direct na zijn opleiding begon hij bij een IT-bedrijf, waar hij vier jaar lang heeft gewerkt. Gestart als E-commerce specialist, groeide Frank uit tot een veelzijdige digital marketeer, voornamelijk door praktijkervaring en zijn rol binnen het team. Op zoek naar nieuwe uitdagingen vond hij zijn weg naar Annexum.

Als digital marketeer draagt Frank de verantwoordelijkheid voor het opzetten van online campagnes, het monitoren van de bijbehorende resultaten, en het optimaliseren van website prestaties. “En de sfeer op kantoor,” voegt hij grinnikend toe. Frank is iemand die zijn creativiteit de vrije loop wil laten. Hij zegt zelf: “Ik voel me het meest in mijn element als ik kan blijven leren en uitgedaagd word.” En dat blijkt wel uit zijn toewijding aan een post-HBO digital marketing opleiding die hij ’s avonds volgde, naast zijn dagelijkse werk.

Buiten kantoor vind je Frank vaak bezig met zijn passie voor Thaiboksen. Voor hem is dat niet alleen een manier om in vorm te blijven, maar ook om mentaal tot rust te komen. Daarnaast helpt Frank graag in de barbierzaak van een van zijn goede vrienden. “Ik spring hier en daar bij met marketingzaken, gewoon omdat ik het leuk vind en graag help. Het is ook een goede smoes om wat tijd door te brengen in die gezellige zaak!”

Frank is niet alleen serieus als het gaat om werk en sport; hij draagt ook actief bij aan de levendige werkcultuur hier bij Annexum. Hij brengt die broodnodige dosis humor en gezelligheid mee. “Ik pak elke dag wel een momentje om collega’s op te zoeken en te lachen tussen het werken door, dat is heel belangrijk.”

Frank omschrijft de sfeer bij Annexum als de perfecte balans tussen hard werken en plezier maken. “Iedereen is professioneel, maar er is altijd ruimte voor een geintje. En er zijn genoeg gezellige teamuitjes en activiteiten. Je voelt je hier gewaardeerd en dat maakt het werken bij Annexum echt leuk!”


Gerelateerde artikelen