Annexum genomineerd voor Cashcow Award 2024

Voor het 6e jaar op rij is Annexum genomineerd voor de Cash Cow Award 2024, een initiatief van Cash Magazine. Lezers van Cash, Cashcow.nl en leden van Beursinside hebben gekozen welke financials in 12 verschillende categorieën een award waardig zijn. Annexum is opnieuw genomineerd in de categorie ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed’. De winnaars worden bekend gemaakt op 15 november a.s. tijdens de BeleggersFair 2024.

Resultaat van het hele team van Annexum
‘‘Het is geweldig nieuws dat Annexum wederom genomineerd is voor de Cashcow Award voor ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed’, aldus Huib Boissevain, CEO en oprichter van Annexum. ‘Als het ons lukt om de Cashcow Award te winnen, dan is dat het resultaat van alle inspanningen van het hele team van Annexum. De erkenning van beleggers en investeerders op onze beleggingsfondsen is iets om trots op te zijn!’.

Stemmen
Er kan tot 9 november 12.00 uur gestemd worden op de genomineerden via www.cashcowawards.nl. ‘Een stem op Annexum wordt uiteraard enorm gewaardeerd!’, aldus Boissevain.


Gerelateerde artikelen